Spring hovednavigationen over
Højskolerne
Foreningen
Bladet
Sangbogen
Folk High Schools
Favoritter
EN
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Linkedin
menu
Søg
Indsæt søgeord for at søge på hjemmesiden
SØG
Hvad søger du efter?
Højskoler
Kurser
Information om højskole
Menu
Om højskole
Højskolekurser
Højskoler
Andre aktiviteter
Nyheder
menu
Højskoler
Højskolekurser
Om højskole
Andre aktiviteter
Nyheder
Presse
Du er her:
Højskolerne
Hojskoler
DET GRØNNE KØKKEN - MADKURSUS MED FOKUS PÅ GRØNNE RÅVARER, SMAG & SENSORIK
Nørgaards Højskole
DET GRØNNE KØKKEN
MADKURSUS MED FOKUS PÅ GRØNNE RÅVARER, SMAG & SENSORIK
Hele ugen går vi i madværkstedet og kokkererer vegetarretter med udgangspunkt i årstiden grøntsager tilsat bælgfrugter, nødder, mejeriprodukter, æg, krydderier og masser af krydderurter.
Vi lader os inspirere af verdens smagfulde køkkener, tilsætter så vidt muligt lokale råvarer og hvad vi kan sanke i naturen omkring højskolen eller hente ved den lokale økologiske avler.
Vi skal eksperimentere med mange forskellige råvarer, lige fra bælgfrugter, friske grøntsager, gryn, nødder til krydderier og krydderurter og måske opdage nye smage og livretter.
Læs mere - klik her
Bestil materiale om kurset
nrgaard.dk
Emner for dette kursus
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
•
Ernæring
•
Kostomlægning
•
Livsstil
•
Livsstilsændring
•
Madlavning
•
Sundhed
•
Humanistiske fag og Sprog
•
Etik
•
Naturen og Naturvidenskab
•
Have
•
Naturen
•
Natur og Miljø
•
Naturvidenskab
•
Medier Samfund Politik Rejser
•
Samfund
•
Tilmeld dig kurset
nrgaard.dk
Om kurset
Hvilken højskole?
Nørgaards Højskole
Hvornår?
Startdato 03.11.2024
Slutdato 09.11.2024
Hvor længe?
1 uge
Er der plads?
Status: Ledige pladser
Hvilken kursustype?
Emnekurser
Bestil materiale om kurset
Andre korte kurser
Bridge og golf på Nørgaards Højskole
Emnekurser, 26. maj - 1. juni, 1 uge
Fuglekig, ornitologi og højskole - oplev en verden af skønhed, variation og fascinerende adfærd
Emnekurser, 26. maj - 1. juni, 1 uge
Akvarel og højskole - lær om maleteknik, motiver, materialer og inspiration
Emnekurser, 26. maj - 1. juni, 1 uge
Aktivt seniorliv og højskole
Seniorkurser, 2. juni - 8. juni, 1 uge
Se alle korte kurser
11524
DET GRØNNE KØKKEN - MADKURSUS MED FOKUS PÅ GRØNNE RÅVARER, SMAG & SENSORIK
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Livsstil
Livsstilsændring
Madlavning
Sundhed
Humanistiske fag og Sprog
Etik
Naturen og Naturvidenskab
Have
Naturen
Natur og Miljø
Naturvidenskab
Medier Samfund Politik Rejser
Samfund
Korte kurser (1-7 uger)
1
1 uge
2024-11-03
03-11-2024
2024-11-09
09-11-2024
Ledige pladser
Emnekurser
Østjylland
Nørgaards Højskole
DET GRØNNE KØKKEN MADKURSUS MED FOKUS PÅ GRØNNE RÅVARER, SMAG & SENSORIK Hele ugen går vi i madværkstedet og kokkererer vegetarretter med udgangspunkt i årstiden grøntsager tilsat bælgfrugter, nødder, mejeriprodukter, æg, krydderier og masser af krydderurter. Vi lader os inspirere af verdens smagfulde køkkener, tilsætter så vidt muligt lokale råvarer og hvad vi kan sanke i naturen omkring højskolen eller hente ved den lokale økologiske avler. Vi skal eksperimentere med mange forskellige råvarer, lige fra bælgfrugter, friske grøntsager, gryn, nødder til krydderier og krydderurter og måske opdage nye smage og livretter. Læs mere - klik her
Vestre Ringvej 9, 8850 Bjerringbro
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/11524
http://nrgaard.dk/nrgaard/kortekurser/tilmelding/index.html
52
http://nrgaard.dk
Bred almen højskole